О пројекту

Mliječno je super!

С 5.5.2016. официјелно је покренут други трогодишњи пројект генеричне промоције млечних производа под називом: Млечно је супер! Сврха пројекта је информисати јавност о високој прехрамбененој важности млека и млечних производа, те промиџба укључивања тих производа у свакодневну уравнотежену прехрану.

Промотивне и информативне активности биће усмерене на целу популацију с нагласком на одраслим женама које често брину за прехрану целе породице, те на децу и девојке у пубертету, за које је редовна конзумација млечних производа посебно важна.

Широј популацији намењени су оглашавање у дигиталним медијима, на Фацебоок-у и у магазинима. Девојкама се представљамо са информативним летцима, а најмлађима смо припремили забаву и едукативне радионице под називом "За моју маму", које ће се одржати у нижим разредима основних школа. За љубитеље млечних производа биће доступни промотивни поклони и дегустације, које ће се одржати у облику промоција у већим трговинама. Слоган Млечно је супер! биће присутан свугде где има здраве хране.

Трогодишњи пројекат генеричне промоције млечних производа у Србији, а који се такођер спроводи у Републици Босни и Херцеговини и Републици Црној Гори је у оквирној вредности од 900.000 €. Финансиран је доприносом Еуропске уније и Републике Словеније.